woensdag 12 mei 2010

fietsen


het vertrekvandaag wilde ik jullie vertellen over het leuke fietsweekend dat ik met Arno heb gedaan. Zaterdag 1 mei zijn we vertrokken. Niet zo vroeg als de bedoeling was, maar ja gaat dat niet altijd zo?, Die dag hebben we 54 km gefietst tot aan camping de katjeskelder in oosterhout. Het regende wel een beetje, maar het was wel heel fijn om te fietsen. (lekker weinig wind). Na heerlijk een visje te hebben gegeten heeft Arno nog even in de speeltuin gespeeld, en heb ik nog wat kunnen borduren. Daarna douchen, nog even voetballen met de buren en daarna vroeg naar bed.
's Nachts moest ik er natuurlijk uit om te plassen, maar dat was niet echt een straf....ik heb nl. een vos gezien. Gaaf hè? 's morgens vroeg eruit en lekker kopje thee gemaakt en broodjes gegeten. daarna spullen pakken. Helaas regende het nog steeds, dus tent nat ingepakt. Daar moet hij maar tegen kunnen voor een dagje hoor. Toen weer op de fiets gestapt en naar 's Hertogenbosch gefietst om daar een heerlijke Bossebol te eten (Die had ik wel verdient vond ik!)
Mijn papa en opa zijn ons daar op komen halen met de auto, en toen was het alweer voorbij....zeker voor herhaling vatbaar!!!!!!

onderweg, Arno had mama's rugzak achterop

In de tent. Alweer alles aan het inpakken

Jippie!!!!! Gehaald.....

1 opmerking:

  1. Goed gedaan hoor, maar als ik naar den bosch wil pak ik wel de trein of de auto!!!! hahahahaha. Ik fiets wel naar jou toe hoor!!!

    BeantwoordenVerwijderen